Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Pages

Archives

Publié par LAS SIRENAS

emporda.info » Espanya
    Notícia següent 
Transit
Al volant alcohol zero

El Servei Català de Transit i la DGT aconsellen no consumir alcohol, complir estrictament les normes de circulació, utilitzar els sitemas de seguretat tant en trajectes curts com llargs, viatjar en hores diürnes i realitzar descansos cada dues hores per a evitar la desatención en la conducció per a evitar accidents g

Enviar
Imprimir
Aumentar el texto
Reducir el texto

Com sempre, recordem als conductors els següents consells:
Adapteu la vostra velocitat a la de la circulació en cada moment, encara que la senyalització de la via us permeti circular a una velocitat superior. Respecteu la distància entre vehicles.
- En el cas que us trobeu en una retenció no intenteu canviar sistemàticament de carril.
- Abans d´iniciar el viatge, assegureu-vos d´haver descansat prou. Eviteu els menjars abundants i, sobretot, l´alcohol, que disminueix els reflexos i dóna una falsa sensació de seguretat.
- Feu servir els elements de seguretat del vostre vehicle: el casc si circuleu en motocicleta o ciclomotor, el cinturó de seguretat, encara que sigui per desplaçaments curts; i els dispositius de retenció infantil si viatgeu amb nens.
- En cas d´avaria, retireu el vehicle de la carretera sempre que sigui possible i utilitzeu els triangles de presenyalització de perill almenys a una distància de 50 metres per davant i per darrere del vehicle.
- Una vegada instal·lats al lloc de vacances, no abaixeu la guàrdia en els petits desplaçaments. Poden ser tan perillosos com el viatge principal.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article